Fitxa federativa

Si vols gaudir de tots els avantatges de l'esport federat, el C.A. RUNNING et dona la possibilitat. El C.A. RUNNING està adscrit a la Federació Catalana d'Atletisme (FCA). La quota anual per gaudir de la fitxa federativa és de 95 euros per atleta, dels quals el club te'n subvenciona 45. 

 

Federa't! Tot son avantatges!

· Assegurança i cobertura mèdica en cas de lesió esportiva

· Possibilitat de participar en competicions de cros i fons reservades a federats

Si estàs interessat contacta amb en Jacint Gil, responsable de relacions federatives del CA RUNNING, o envia un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

Assegurances d'accident esportiu

- Atletes de l’any 2003 i posteriors: ALLIANZ

- Entrenadors, Monitors i Jutges: ALLIANZ

- Atletes de l’any 2002 i anteriors: MUTUACAT

NORMATIVA CERTIFICATS D'ACCIDENT DE ALLIANZ

Els atletes nascuts a l’any 2003 i posteriors estaran coberts per la companyia asseguradora ALLIANZ , segons les condicions de la pòlissa d’aquesta companyia

1r. L’assistència mèdica es donarà exclusivament en els centres concertats (veure la webwww.fcatletisme.cat/assegurances-daccident-esportiu. És imprescindible portar el carnet d'atleta en el que figura el telèfon de contacte de la companyia ALLIANZ per tal de comunicar l’accident i poder visitar-se en el centre que ells indiquin i que sigui més proper).

És important que prengueu atenció en els centres concertats tant de Barcelona com de la resta, ja que aquesta companyia és el primer any que la tenim pels atletes.

Els certificats d’accident i la relació de centres estan penjats a la web www.fcatletisme.cat/assegurances-daccident-esportiu . S’hauran de descarregar per a la seva complementació i abans de tot trucar al telèfon 902 102 687 per tal de comunicar l’accident, demanar el centre més proper d’assistència i el NUMERO DE SINISTRE que s’haurà d’incorporar en el certificat d’accident i enviar a la menor brevetat possible per correu electrònic a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Sense aquest número de sinistre el certificat d’accident no és vàlid i per tant la companyia no es farà càrrec de la factura. Els certificats hauran d’estar complimentats i signats per la persona responsable del club (president, secretari, director tècnic.). Així mateix, en el certificat haurà de figurar el segell del Club federat i complimentat en tots els seus camps.

Els entrenadors, monitors i jutges estaran coberts per la mateixa companyia ALLIANZ però amb un número diferent de pòlissa (els quals en cas d’accident hauran de posar-se en contacte amb la Federació per tal de cursar el certificat d’accident.

NOTA IMPORTANT: Qualsevol certificat d’accident lliurat, automàticament s’enviarà a la Federació Catalana d’Atletisme una còpia via fax : (932.680.169) o bé per correu electrònic : Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. / Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

En cas de necessitar la seva utilització, la normativa d’actuació ha canviat i estem pendent de que ens notifiquin el com serà. Fins aquest moment utilitzarem els parts d’accident que hi ha penjats en la web (només per els atletes que pertanyen a un club!!) els atletes independents i els que utilitzin el servei dels centre de Barcelona Ciutat (Dr. Xavier Sant i Vilella – metge de la Federació- utilitzaran els partes que expedirà la Federació Catalana d’Atletisme.

El quadre de centres, penjat en la web, és molt més ampli del que disposaven fins ara, amb la qual cosa esperem d’aquest canvi un millor servei per a tots.

1r. L’assistència mèdica es dona exclusivament en els centres concertats (veure la web www.fcatletisme.cat/assegurances-daccident-esportiu És imprescindible portar el carnet d'atleta (amb el logo de Mútuacat) per poder visitar-se. Es important que prengueu atenció en els centres tant de Barcelona com de la resta, ja que pot haver-hi algun canvi.

2n. Funcionament a Barcelona: El Dr. Xavier Sant, metge responsable dels atletes de la Federació Catalana visitarà com la temporada anterior a l’adreça següent : Gran Via de les Corts Catalanes, 636 pral. 2ª. Cal demanar hora de visita al telèfon : 93 511 50 45. En aquest centre es dóna la cobertura als atletes pertanyent a Clubs de Barcelona ciutat, Barcelonès i Baix Llobregat, i caldrà sempre demanar dia i hora de visita. En aquest Centre disposaran de Certificats d’Accident per complimentar, no obstant cal aportar el carnet d’atleta (llicència de federat) i DNI.

Recordem que la majoria de lesions en l’atletisme no precisen acudir a un servei d’urgències, de tota manera, en cas de necessitar una atenció mèdica urgent, l’assegurat es podrà adreçar directament als serveis d’Urgències de la Clínica Plató, situada al carrer Plató, 21 Barcelona 08022 tel. 933 069 900. Les visites de seguiment posteriors de la lesió es realitzaran demanat hora al centre mèdic de Gran Via 636 pral. 2ª. Els certificats hauran d’estar signats per la persona responsable del club (president, secretari, director tècnic.). Així mateix, en el certificat haurà de figurar el segell del Club i la signatura del federat i la data de l’accident.

3r. Atletes independents. Els atletes independents de fora de Barcelona hauran de posar-se en contacte amb la FCA per a l’expedició del certificat, a través del telèfon 93.268.78.82, per tal que la Federació faci arribar el certificat al Centre Mèdic en cas d’accident.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb: Federació Catalana d’Atletisme als telèfons: 932.687.882 i 88.

Per a l’expedició de la llicència federativa nova (no renovació) tots els atletes pertanyents a categoria júnior i superior hauran d’aportar una revisió mèdica, la qual anirà a càrrec de l’atleta.

Cap companyia d’assegurances es farà càrrec de la factura que generi l’accident si aquest no ha estat atès en els centres assignats que tenen cada companyia.

 

Normes d’actuació en cas d’accident

L’assistència mèdica garantida a la pòlissa, la prestarà el centre mèdic o facultatiu concertat per MÚTUACAT.

Per accedir-hi cal seguir els passos següents:

1. Omplir degudament el document de comunicació d'accidents que haurà de ser signat i segellat per la federació, club o entitat esportiva corresponent.

2. Posar en coneixement de la mútua l’accident, trucant al Centre d’Atenció 24 hores de MÚTUACAT,telèfon 902 934 623 o bé al 932 533 893. L’accident ha de ser comunicat immediatament després de la seva ocurrència.

A la comunicació telefònica ha de facilitar-se:

- Les dades personals del lesionat.

- Les dades del Club o Entitat Esportiva al qual pertany.

- La data i forma d’ocurrència.

- Els danys físics.

Una vegada recollides aquestes dades, s’haurà de remetre el comunicat d’accident a MÚTUACAT a l’adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. O bé via WhatsApp al número 608 169 580.

3. El federat lesionat, podrà acudir al centre mèdic concertat aportant el comunicat d’accidentdegudament emplenat. ÉS IMPRESCINDIBLE per rebre assistència que al comunicat hi consti EL NÚMERO D’EXPEDIENT.

4. Només en cas d’URGÈNCIA VITAL, el lesionat podrà rebre l’assistència mèdica d’urgència vital al centre sanitari més pròxim. MÚTUACAT es farà càrrec de les factures derivades de l’assistència d’urgència prestada màxim en les primeres 48 hores des de l’ocurrència de l’accident.

Una vegada superada la primera assistència d’urgència, el lesionat haurà de ser traslladat a un centremèdic concertat per continuar el seu tractament. En cas de permanència en un centre mèdic NO CONCERTAT, MÚTUACAT no assumirà el pagament de les factures que se’n derivin.

Es necessitarà l’autorització prèvia de la mútua per totes les visites, proves, rehabilitació, intervencions, tractaments i/o qualsevol acte mèdic necessari pel seguiment de la lesió. Aquesta autorització s’haurà de sol·licitar a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., als telèfons 902 934 623 / 932 533 893 o bé via WhatsApp al número 608 169 580, adjuntant-hi l’informe mèdic detallat i la petició corresponent.

Posteriorment s’haurà de remetre a MÚTUACAT l’informe del resultat de les proves, així com els informes successius de l’evolució del pacient.

Qualsevol prova, tractament i/o intervenció realitzada sense l’autorització prèvia de Mútuacat, correrà a compte de l’assegurat.

En cas d’estar en procés de recuperació d’una lesió, el federat haurà de seguir les pautes mèdiques recomanades. En cas contrari Mútuacat no es farà càrrec de l’atenció mèdica d’un possible nou accident esportiu o seguiment del mateix.

Galeria d'imatges

Equipacions de competició i catàleg

Contacta amb nosaltres!

Club Atlètic Running

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

NIF: G58056904

Seu social

c/ Elkano, 24. 08004 Barcelona

Pista Les Tres Xemeneies

c/ Vila i Vilà, 34. 08004 Barcelona

 

Patrocinadors

 

 

 

Entitats amigues

 

 

 

Properes activitats

17/11/2019 3a jornada Atleta-10. Sortida social a la Cursa Popular 5km i Mitja Marató de Lleida.

01/12/2019 4a jornada Marxes-10. Caminada Popular Llinars del Valles.

15/12/2019 4a jornada Atleta-10. 5km i 10km Cursa de la Sagrera.

19/12/2019 Esmorzar de Nadal a les 3 Xemeneies.

12/01/2020 5a jornada Marxes-10. Marxa per Collserola en memòria de D. Bellido.

19/01/2020 5a jornada Atleta-10. 10km Cursa Barri de Sant Antoni.

02/02/2020 6a jornada Atleta-10. Mitja Marató i 10km de Granollers.

22/02/2020 Assamblea General de Socis. 10:30h a El Sortidor.

23/02/2020 Entrenament 30km a Premià de Mar.

28/02/2020 Pujada nocturna a la Mola.

15/03/2020 7a jornada Atleta-10. Marató de Barcelona. 

05/04/2020 8a jornada Atleta-10. Trail Ermites d'Olesa 25km i 11km. (data a confirmar)

17/05/2020 9a jornada Atleta-10. Cursa CAR a Collserola. (data a confirmar)

29/05/2019 Caminada nocturna a Collserola i Can Jané.

21/06/2020 10a jornada Atleta-10. Trail 3 Municipis 24km i 9km.

 

Àlbums Els Matins de Montjuïc

Comunicacions i notícies

  • Conveni amb les Piscines Picornell

    El CAR ha signat un conveni amb les Piscines Picornell per oferir condicions ventatjoses pels socis del club.

  • Servei d'entrenador de grup

    El CAR subvenciona un servei d'entrenador de grup pels socis del club.

  • Fes-te soci!

    Us convidem a fer-vos socis del nostre club d'atletisme. Això us permetrà gaudir de l'esport i les diverses activitats organitzades entre tots. Podràs gaudir, a més a més, de tots els avantatges i...

Top5 Atleta 10

1.

-
Pedro López Álvarez
159.38 punts

2.

-
Victor Gutiérrez Gómez
152.49 punts

3.

-
Glòria Rifà Berenguer
148.01 punts

4.

-
Celia Merchán Martín
133.18 punts

5.

-
Xisca Pericàs Martorell
105.31 punts

Veure més...

Top5 Marxes 10

1.

-
Josep Maria Queralt Miñarro
3.00 punts

2.

-
Carles Barceló Camarero
3.00 punts

3.

-
Antoni Pacheco Lopez
3.00 punts

4.

-
Hèctor Pujol Colom
3.00 punts

5.

-
Fernando Zurita Vidal
3.00 punts

Veure més...